Nytt fargekart fra Jotun

Jotun har nettopp kommet ut med sitt nye fargekart, som de kaller Identity. Nå er det fargerike vegger i alle rom, så hvis du ikke har tatt sjansen før - med så mange fine farger finner du noe du liker godt, helt sikkert.

Og trenger du hjelp i jungelen, da er vi her for deg - vi skaper et hjem du vil hjem til!

Ikea + Hay

Hvor gøy er det ikke når to fantastiske møbelprodusenter får til et samarbeid man virkelig kan glede seg over. Det beste fra to verdener, spør du meg. 

Foto: Produsenten

Plassbygde møbler

Det er ikke alltid Billy er nok. Ofte, men ikke alltid. Da kan du jo vite at InPlace tegner akkurat det plassbygde møbelet du ønsker deg, og får det bygget også. 

Her fra et prosjekt i Asker. 

Lite bad med store muligheter

Her er bilder fra siste badeprosjekt i Nobelsgate på Frogner.
Arealet var relativt lite, så i samarbeid med glassmester Sigmund Bråss i Abra glass har vi fått laget glassdører som muliggjør en stor og deilig dusj, og som kan felles inn og ikke stå i veien når dusjen ikke er i bruk. 

Flisene er fra Fagflis, innredning fra Kvik, speilskap fra IKEA

Design ditt eget teppe!

Har du hørt om Sukhi? De leverer ullkule-tepper hvor du selv kan velge størrelse, både runde og firkantede, og hvilke farger du vil ha. Superkult! 
Ikke er det spesielt dyrt heller. www.sukhi.co.no

Sommerfugl fra Northern Lighting

Northern lighting har lansert sin vegglampe Butterfly i børstet messing. Sven Ivar Dysthe gjorde definitivt noe riktig den gangen han tegnet denne lampen i 1964. 
Lampen finnes bare i utvalgte butikker, så er du keen på noe på veggen som ikke alle andre har, så er dette et godt alternativ. Lampen koster 2190,- i butikk. Som kunde av InPlace er det alltid noen rabatter å hente. Ta kontakt! anette@inplace.no

Tepper fra danske Massimo

Det er så inspirerende med noe nytt! InPlace har nå fått gleden av å kunne forhandle tepper fra Massimo. Kanskje du vil ha et nytt teppe under sofaen? Her er det mye fint! https://www.massimo.dk

Ta kontakt: anette@inplace.no så ordner vi så du får levert det hjem på døren om ikke så lenge. 

Vintage teppe fra Massimo fra 5075,- 

Vintage teppe fra Massimo fra 5075,- 

Design VS Funksjon #1

I siste utgave av det flotte magasinet Rum, har arkitekten i artikkelen designet en lysboks som er integrert i hodegjerdet på sengen. Superkult! 

MEN hvordan funker det når far skal lese bok og mor skal sove ( og ser man i det hele tatt sidene i boken når man har alt lyset bak seg )?

Jeg er også opptatt av å skreddersy kule løsninger til kundene mine, men først og fremst må det funke i hverdagen. Det er jo i hverdagen vi tross alt lever.

Søndag frokost med Rum og god kaffe

Hva koster det å bruke en interiørdesigner?

Mange sier at de gjerne skulle brukt en interiørdesigner, men er redd for at det skal bli for dyrt. 

Det kommer an på hvem man ber om å ta jobben! 


Jeg er akkurat ferdig med et oppdrag der kunden ønsket fargehjelp i huset sitt. Vi hadde et innledende møte i huset, jeg laget så et komplett fargeforslag og så møttes vi igjen. På dette andre møtet fikk de store fargeprøver og et dokument som beskrev hvilke farger som skulle hvor. Tilpasset deres liv, deres hjem, deres preferanser. 

Hele prosjektet tok tilsammen 6,5t, møtene inkludert. Ca kr 6000,- altså. Jeg syns ikke det er så verst. 
Fint ble det også. 

Ny stue med nye farger

Ny stue med nye farger